Så gör du för att undvika ett strömavbrott?

Så gör du för att undvika ett strömavbrott?

Om du upplever ett strömavbrott kan ett solelsystem från plushem.se förse dig med el som fungerar även när nätet är nere. Detta beror på att systemet är designat för att lagra överskottsenergi i batterier under dagen, som kan användas för att driva ditt hem under natten eller vid strömavbrott.

När strömmen går kommer batteribanken i ditt solenergisystem automatiskt att slås på, vilket ger dig en pålitlig och oavbruten elkälla. Du kan använda denna elektricitet för att driva väsentliga

 Plushem.se erbjuder dessutom system med reservgeneratorer som kan slå in vid långvariga strömavbrott eller perioder med svagt solljus, vilket säkerställer att ditt hem alltid är strömförsörjd. Dessa generatorer drivs med förnybara bränslen som biobränsle, vilket gör dem till en miljövänlig lösning på strömavbrott.

Om du råkar ut för ett strömavbrott erbjuder plushem.se även 24/7 teknisk support för att säkerställa att eventuella problem med ditt system omgående åtgärdas. Deras team av experter kan felsöka ditt system på distans eller skicka en tekniker till ditt hem för att lösa eventuella problem.

Kort sagt kan ett solelsystem från plushem.se förse dig med pålitlig och oavbruten el även vid strömavbrott. Med backup generatorer och 24/7 teknisk support kan du vara det

 

Kontakta oss på info@plushem.se så hjälper vi dig med allt från mindre strömbanker med 1 el-uttag till större grid lösningar. 

Om du har drabbats av strömavbrott ska du först kolla propparna, sen kan du starta om ditt system och se om elen kommer igång, du kan även ringa ditt el-bolag för att ta reda på om dom har störningar samt felanmälan. 

 

 

Tilbage til blog