solcellerplus.se revolutionerar energibranschen genom att erbjuda solceller som kan fungera vid ö-drift.

solcellerplus.se revolutionerar energibranschen genom att erbjuda solceller som kan fungera vid ö-drift.

besökte deras huvudkontor för att lära oss mer om deras innovativa produkt.

Traditionellt sett har solceller ansetts vara opraktiska vid ö-drift på grund av att de behöver kopplas till elnätet för att fungera. Men Plushem har löst detta problem genom att erbjuda solceller som är självständiga och inte kräver anslutning till ett externt nätverk. Detta innebär att de kan fungera oberoende av om det finns elnät eller inte.

Plushems solceller levereras med en högkvalitativ batterilagringsenhet, vilket innebär att överskottet av den genererade energin kan lagras för senare användning. Detta är särskilt användbart vid ö-drift, där tillgången till el kan vara begränsad.

Vad som också skiljer solcellerplus.se från andra solcellsleverantörer är deras fokus på hållbarhet och miljövänlighet. De använder endast högkvalitativa solceller och batterier som har minimal påverkan på miljön. Dessutom har de en återvinningstjänst för gamla solceller och batterier, vilket minimerar avfallet.

Vi pratade med några av Plushems kunder och de var alla överens om att produkterna var av högsta kvalitet och hade överträffat deras förväntningar. En av kunderna, en ägare av en ö, berättade att Plushems solceller hade gett dem en stabil och pålitlig energikälla som de kunde lita på, även under extrema väderförhållanden.

Plushem visar att det är möjligt att ha tillgång till hållbar energi även på platser där det tidigare ansågs omöjligt. Genom att erbjuda solceller som fungerar vid ö-drift och fokusera på hållbarhet och miljövänlighet, har de skapat en unik plats i energibranschen.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.